GaragenIMG_2435

Velkommen indenfor til lidt dækspark!


Hvad sker der for øjeblikket i garagen? der for øjeblikket i garagen?

IMG 7174

Motoren på vej tilbage efter udskiftning af hovedlejer, oliepumpe og forreste kileremshjul


IMG 1558

Der var opstået en dyb slidrille fra pakdåsen i kilerems skiven, men hvad værre var, at der ud for noten var en gennemgående revne - så det var en udskiftning.


IMG 7167

Der er lidt slid i lejerne, men ingen rivninger

IMG 1550

Oliepumpen opfylder specifikationerne, men ydersider af rotor og aksel er fyldt med dybe slidspor efter? -  så det er en udskiftning!


IMG 7171

Når motoren er ude er der plads til en grundig rengøringJeg var sørme heldig at blive klubmester i vores MG Klub!  Og så har jeg netop hentet de historiske nummerplader til den grønne, - så må saltet gerne komme af vejen!


IMG 1527


IMG 1573


------

Twin Cam’en startet for første gang i 30 år!

Der er nu nu noget særligt ved at vække en gammel motor til live igen - Der skal foretages en del justeringer, efterspændinger og  tændingsindstilling med stroboskoplampe, for at få plads til det har det været nødvendigt at flytte køleren udenfor motorrummet!

Det siges at man altid kan kende en Twin Cam ejer på de mange sår og hudafskrabninger på hænder og knor - det tror jeg på.

IMG_0825IMG_6132


Så er årets sidst tur kørt, bilen vasket, serviceret og kørt i garage til næste år.

I løbet af vinteren regner jeg med at skifte hovedlejerne på motoren, da olietrykket er blevet lidt lavt - men motoren kører fortsat godt men et rigtig fint træk (og lidt olieforbrug).

Desuden planlægger jeg at købe tidstypiske sorte nummerplader, da jeg synes at de hvide plader ser lidt forkerte ud på bilen.
-   © Jørgen Hedetoft 2016